+36 30 4516 927 apartman.varsas@gmail.com
Varsás Pince

Borkóstoló

„Guta üsse meg azt orrba,

Aki vizet önt a borba,

Igyunk tehát tisztán sorba,

Így jutunk el öregkorba”

/egy zalai Baltavári pince mestergerenda vésete/

Borkóstoló és szállás a Nyugat-Balatonnál

A Keszthelyi-hegység dél-nyugati lábánál, könnyen megközelíthető helyen található a szállást is kínáló Varsás 4 Évszak Apartmanház és a hozzá tartozó VARSÁS Pince. A környék kiváló borászatait felvonultató családi pince a Gál család tulajdonában várja a borkedvelő látogatókat. A szőlőműveléssel régóta foglalkozó család az Apartmanház és a Pince mellett, mára csupán csemegefajtákat termeszt friss fogyasztásra, de büszke rá, hiszen jórészt Bakonyi Károly szőlőnemesítő fajtáiból áll a szomszédos kertben a kordonos ültetvény.

Szállását foglalja le online itt!

Foglaljon időpontot!

Mi mindent kínál a Varsás Apartmanház és pince?

Csapatépítő tréningek vagy borkóstolás? Ne keressen tovább! A Varsás 4 évszak Apartmanházban kényelmes szállásra lelhet egy gyönyörű környezetben, ahonnan garantáltan jó élményekkel fog hazatérni. Erről gondoskodik a házigazda házaspár, Gál Lajos és felesége, valamint felnőtt gyermekeik, akik a vendégszeretet családi tradícióját viszik tovább ebben a hagyományőrző és nyugodt vidéki környezetben. A vendégszeretetből nálunk nincs hiány, jó hangulatú borkóstoló esték, a finom, házias borkorcsolyák utánozhatatlan illata lengi be az estet és a térségi kiváló borok ínycsiklandozó illata és ízvilága csalogatja le a kedves vendéget a Varsás Pincébe!

Elege volt a szokványos hotelekből, ahol a városnézések már unalmassá váltak és nem nyújtanak kellő kikapcsolódást és élményt? A 21. század embere lassan rájön, hogy ahhoz, hogy napi feladatainkat tökéletesen el tudjuk látni ebben a rohanó világunkban, és megálljuk a helyünket a magánéletben és a szakmai életben egyaránt, ahhoz igazi élményekre van szükségünk, ahol a szervezetünk valóban nyugalomra lel. Mi ezt a fajta nyugalmat szeretnénk Önnel is megosztani, itt a Keszthelyi-hegység tövében, hogy bebizonyítsuk Önnek is, hogy Magyarország értékei és Hévíz-Balaton kincsei egyedülállóak, és nem kell ahhoz külföldre utaznunk, hogy lazíthassunk, kipihenhessük a fáradságos, munkával töltött napokat.

Varsás Pince

A Varsás Apartmanház minőségi kínálatain, a reggelivel és melegített medencével rendelkező udvarunk nagy ékessége még, az igényesen megépített Varsás Pincében és koccintóban rejtőzik!

A Gál család nagy hangsúlyt fektetett az épületek alatt található közel 60 m2-es pincehelység és közösségi tér kialakítására, ami 22-24 fő kényelmes befogadására alkalmas. Az igényesen megépített és mindennel felszerelt, fűthető pincehelyiség és koccintó kellemes és emlékezetes helyszíne lehet családi, baráti eseményeknek, munkahelyi csapatépítő programoknak, tréningeknek, vagy céges meetingeknek.

A pincehelyiség kizárólag abban az esetben bérelhető saját rendezvények céljából, amennyiben mind az 5 apartman (7 szobával) lefoglalásra kerül az esemény résztvevői számára!
A részletekkel kapcsolatosan kérje írásos ajánlatunkat az apartman.varsas@gmail.com e-mail címre küldött levélben!

Borkóstoló és borvásárlás

Privát borkóstoló hétvége, vagy céges csapatépítő borest érdekel?

Nálunk a borkóstolók alkalmával a térség termelőinek legkiválóbb borait kínáljuk vendégeinknek egész éven át. Saját pincénkban pontosan megtalálod, hogy mi is egy Felgyenes – Szőlőhegyi borkóstoló foglalás menete! Kóstold meg helyben a Balaton-felvidéki borvidék, Kelet-Zalai borait és szerezz új élményeket velünk egy jó hangulatú borkóstoló során!

Van kérdése?

Maradjunk kapcsolatban!