+36 30 4516 927 apartman.varsas@gmail.com
Varsás négy évszak

Szolgáltatások

Kerékpárosbarát szálláshely

Varsás Négy Évszak Apartmanházunk és szolgáltatásai

Nyugat-Balaton legszebb üdülőfalujában Gyenesdiáson – Keszthely és Hévíz közelében – családias hangulatban várja Önöket Apartman házunk, a strandtól, kikötőtől és Balaton-parttól 2400 méterre csendes, nyugodt, családias környezetben, így a bulizni vágyóknak kifejezetten nem megfelelő helyszínként.

Az Apartmanház 2019-ben 3 egységgel épült, majd 2023-ban további 2 egységgel egészült ki. Igazán Balaton-felvidéki hangulatot kölcsönöznek az oszlopos bejárat kis tornácai és a széles fedett teraszai, a díszített vakolathímekkel.

Az 5 lakrészes (konyha nélküli) apartman épületek teljesen különállóak, zárt parkolóval, nagy és felszerelt családbarát udvarral (gyerekjátszótérrel és foglalkoztató fallal, valamint felnőtt játéktérként pétange pályával), honos növényzettel, melegített vizű medencével, külön reggeliző térrel. A svédasztalos reggeliztetés /igazán bőséges/ saját és környékbeli helyi termék alapanyagok /friss zöldség, sajttál, felvágottak, házi lekvárok, tejtermékek, friss pékárú/ felhasználásával történik. Ebédelni és vacsorázni a közelben található igényes éttermekben, csárdákban lehet. 

Az Apartmanház külön bejárattal rendelkező lakórészei: BOROSTYÁN (6+1 fős), SZŐLŐ (4+1 fős), CÉDRUS (2+1 fős), valamint 2 db (ORGONA, BABÉR) 2 fős egység családok, párok vagy baráti társaságok számára alkalmasak. (Az apartmanok jól felszereltek: társalgóteraszos, Wifi lefedett, klimatizált, mini hűtővel, vízforralóval és 54 csatornás TV-vel ellátottak; szobák ablaka szúnyoghálóval felszerelt, zuhanyzós modern fürdőszoba hajszárítóval, törölközőkkel biztosítva, egész éves fűthető-hűthető lakórészekkel.)

A modern berendezésű nyaralóház, ízlésesen kialakított, nyugodt napozásra alkalmas füves kerttel, melyben grillezési lehetőség, gyermekjátszótér (vár, homokozó játékokkal, csúszda), valamint kölcsönözhető kerékpárok /kicsiknek-nagyoknak/ biztosítják a szórakozást és kikapcsolódást.

Apartmanházunk kerékpárosbarát szálláshely

Gyenesdiás látnivalói, nevezetességei

Az Apartmanház Gyenesdiás legszebb fekvésű részén található, a Felgyenesi részen. A család- és gyerekbarát üdülő nagyközség a Nyugat-Balaton térség egyik legszebb természeti környezetében helyezkedik el.

Programok Gyenesdiáson

A Balaton és a Keszthelyi-hegység ölelésében a családok kedvükre hódolhatnak a vízpart nyújtotta örömökben, hiszen a Balaton legjobb strandjának többször megválasztott Diási Játékstrand mellett, még egy nagyszerűen felszerelt, kisebb, bájos Lidóstrand is található Gyenesdiáson.

Nyugat-Balaton térség látnivalói

Néhány kilométerre Keszthelyen, a nagyon szépen kiépült és egész napos programkínálatot adó a Festetics-kastély és parkja, a Balatoni Múzeum, a Balaton-parti rendezvénytér, a Főtér, valamint a Balaton kulturális fővárosaként számtalan egyéb múzeuma örvendezteti meg az arra kíváncsiskodókat.